Garanti Bank a avut un profit de 2,4 milioane de euro in primul trimestru

Data publicarii: 12-05-2011 | Finante-Banci



Garanti Bank a inregistrat un profit de 2,4 milioane de euro in primele trei luni ale acestui an, conform standardelor IFRS si a atins un nivel al activelor de 1,5 miliarde de euro la sfarsitul lunii martie 2011, a anuntat joi banca.

Portofoliul de credite acordate de banca a crescut la 835 milioane de euro, iar depozitele au atins 470 milioane de euro in aceeasi perioada. Numarul cardurilor de debit si de credit a depasit 200.000.

"Profitabilitatea a fost principalul nostru obiectiv in ultimii ani, iar eforturile pe care le-am facut cu scopul de a creste pe toate liniile de business si de a ne extinde reteaua de unitati sunt acum rasplatite prin profitul de 2,4 milioane de euro pe care l-am obtinut in primul trimestru al acestui an", a declarat directorul general al Grupului Garanti, Murat Atay.

Totodata, Murat Atay declara, in martie, ca anul acesta se asteapta ca Garanti Bank sa realizeze un profit de 5 milioane de euro

Alaturi de Garanti Bank, Grupul Garanti reuneste Garanti Leasing, Garanti Credite de Consum si Garanti Credite Ipotecare, care isi desfasoara activitatea sub umbrela Garanti. Ele completeaza gama de produse si servicii a Garanti Bank cu produse specifice de leasing (leasing financiar - vehicule, echipamente si imobiliar - si sale & lease-back) si servicii de administrare a flotelor, credite de consum, precum si credite ipotecare dedicate achizitiei de imobile si terenuri sau refinantarii altor credite. 

NewsIn