Lista posturilor vacante la Mic.ro, Kaufland si Billa

Data publicarii: 12-05-2011 | HR/Cariere



Reteaua de magazine Mic.ro, controlata de omul de afaceri Dinu Patriciu, recruteaza 50 de asistenti de vanzari pentru unitatile mobile si inca 10 de asistenti de vanzari in Giurgiu. Cele mai multe pozitii deschise la retailerul german Kaufland sunt in Turda.

Lista pozitiilor deschise la Kaufland

 Oferta de angajare in Bucuresti

 Retailerul Kaufland angajeaza in aceasta perioada un asistent manager la departamentul de constructii.

Candidatul ideal trebuie sa absolvent al unei facultati cu profil economic si sa vorbeasca fluent limba germana. Pentru detalii despre aceasta pozitie, intra aici.

Ce pozitii sunt disponibile la Kaufland in Ardeal

 Kaufland recruteaza un administrator baze de date in Turda. Te califici pentru acest job daca esti absolvent de studii superioare, ai experienta in logistica si in IT cu functie de suport, precum si cunostinte din zona de hardware si retelistica. Pana pe 29 mai poti aplica la acest job. Detalii, aici.

Billa recruteaza in aceasta perioada un specialist in controlling. Te califici pentru aceasta pozitie daca ai 2 ani experienta relevanta in domeniu, foarte bune cunostinte de Office si SAP, cunostinte solide de engleza si germana si foarte bune abilitati de comunicare. Pentru detalii, intra aici. Termenul limita pentru trimiterea aplicatiilor este 5 iunie.

Lista integrala cu joburi o gasiti pe Money.ro