MDRT lanseaza un apel de proiecte de 17 mil. euro pentru crearea centrelor de informare turistica

Data publicarii: 13-05-2011 | Turism



Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) va lansa pe 26 mai cel de-al doilea apel de proiecte pentru operatiunea Crearea Centrelor Nationale de Informare si Promovare Turistica (CNIPT) si dotarea acestora, potrivit unui comunicat emis joi de minister.

"Alocarea financiara orientativa pentru prezenta cerere deschisa de proiecte este de 17 milioane euro. Valoarea totala a proiectelor poate varia intre minim 170.000 lei si maxim 630.000 lei", se arata in comunicat.

MDRT este autoritatea de management pentru Programul Operational Regional 2007 - 2013.

In cadrul noului apel de proiecte cu depunere continua, solicitantii eligibili pot fi uitati administrativ teritoriale (UAT) municipii/orase cu concentrare mare si foarte mare de resurse naturale si/sau antropice, satiunile turistice de interes local si national, unitati administrativ teritoriale (UAT) municipii/orase.

"In cadrul acestei operatiuni, se vor finanta proiecte care cuprind una sau mai multe dintre urmatoarele activitati eligibile: construirea/ reabilitarea cladirilor in care vor functiona Centrele Nationale de Informare si Promovare Turistica, achizitionarea de echipamente si software, pentru dotarea CNIPT, crearea bazelor de date cu informatii turistice, necesare Centrelor Nationale de Informare si Promovare Turistica si crearea/dezvoltarea de web site-uri pentru promovarea produselor turistice promovate la nivel zonal/regional/national", informeaza comunicatul.

Depunerea proiectelor se va face la sediul Organismului Intermediar pentru Turism - Directia Gestionare Fonduri Comunitare pentru Turism. 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: