Numar de magie la banca: Cum si de ce iti dispar banii din cont in cateva secunde

Data publicarii: 13-05-2011 | Finante-Banci


Nu este deloc o gluma, este trista realitate! Un bucurestean s-a trezit chiar de doua ori in aceasta situatie: a depus o suma pe contul de card, dar bancomatul nu i-a eliberat chitanta doveditoare si cand a intrat in banca, functionarul l-a anuntat ca banii nu sunt in cont si ca tranzactia nu a fost inregistrata. Ce este de facut in astfel de situatii? Ce "numar de magie" face banca cu banii tai si cine este de vina?

Este a doua oara cand mi se intampla un astfel de lucru. Cum pot sa tina bancomatele nefunctionale ca si cum ar fi functionale?! Este vorba de cateva sute de lei si eu sunt bugetar si nu-mi permit sa-i dau pierduri. Cand m-am dus la ghiseu, functionarul mi-a zis ca banii nu au intrat in cont si ca operatiunea nici nu este inregistrata ca si cum nu ar fi existat", povesteste Vasile Anghel.

Care sunt cauzele?

Cauzele "sunt in mare parte legate de erori temporare cauzate de diverse alte incidente, precum linii de comunicatii, calitatea bancnotelor, folosirea incorecta (depunere de monede sau introducerea banilor in mod gresit) etc.," spune banca.

Integral pe www.InCont.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: