Spaniolii cauta din nou muncitori romani. Vezi in ce domenii poti sa te angajezi

Data publicarii: 13-05-2011 | HR/Cariere




O companie de electronice, care produce piese pentru sectorul auto a depus pe portalul european de joburi EURES o oferta pentru 20 de ingineri cu experienta pentru proiectarea si producerea de piese in domeniul auto, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM). In acelasi timp, angajatorii spanioli au postat pe site-urile de recrutare oferte de joburi pentru romani in agricultura, turism sau in IT.

Potrivit ANOFM, o companie de electronice din Barcelona angajeaza 20 de ingineri IT, pentru validare software si hardware, pentru proiectare hardware, de calitate si de software, cu o experienta de 2-7 ani in producerea si proiectarea de piese auto.

Detalii si date de contact gasesti AICI!

Pentru cei care vor sa se angajeze in agricultura, o companie spaniola ofera 50 de locuri de munca la o ferma, la cules si ambalat fructe si legume. 

 Programul de lucru este cuprins intre 10 si 12 ore pe zi, cu o pauza de jumatate de ora la pranz, iar salariul se negociaza la interviu. Transportul Romania-Spania este suportat de angajat.

 Vezi date de contact AICI!

Articolul integral pe www.InCont.ro


 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: