Vrei sa-ti asiguri porcii, strutii sau melcii? Afla cine vinde astfel de polite

Data publicarii: 17-05-2011 | Finante-Banci


Agricultura este unul dintre cele mai riscante domenii de activitate economica, mai ales ca aceasta tine foarte mult de capriciile vremii, in Romania. Asiguratorii care activeaza pe piata noastra vand polite de asigurare pentru cei care au ferme de animale si vor sa-si protejeze afacerea. 

Omniasig asigura si caii de curse

Pe langa grupele de animale mai sus mentionate, Omniasig asigura si pesti, cai de curse sau caini de rasa. Asigurarea acopera riscuri precum atacul animalelor salbatice, leziuni provocate de inghitirea unor obiecte sau inundatiile, revarsarea apelor, cutremur, furtuna, trasnet, incendiu, avalanse de zapada. Aceasta asigurare se adreseaza numai persoanelor fizice. 

Allianz Tiriac, asigurarea animalelor din gospodarie

Asigurarea celor de la Allianz Tiriac acopera si riscul de greve si tulburari civile care pot duce la moartea sau ranirea animalelor sau izbiri de catre autovehicule. In cazul acestei polite, asigurarile intra in vigoare in functie de riscurile pe care le acopera: pentru riscuri generale, a doua zi de la plata primei de asigurare; pentru accidente - la 5 zile de la plata primei de asigurare si se prelungeste cu 5 zile dupa data de expirare prevazuta in polita, iar pentru boli, la 60 de zile de la plata primei de asigurare (sau rata I de prima) si se prelungeste cu 60 de zile dupa data de expirare prevazuta in polita. 

Integral in Ziare.com

Ultimele stiri pe BankNews.ro: