BenQ anunta atingerea unei cote de piata de 47% pe piata de proiectoare din Romania, in T1

Data publicarii: 17-05-2011 | IT&C



Compania BenQ a anuntat marti atingerea unei cote de piata de peste 47% pe piata de proiectoare din Romania, in primul trimestru din 2011, precum si o crestere cantitativa de 58% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

"Evolutia vanzarilor BenQ in zona de proiectoare in primul trimestru a lui 2011 este cu atat mai relevanta cu cat in urma cu o luna raportam o crestere de 106% pe acelasi segment in 2010, comparativ cu 2009. BenQ si-a consolidat astfel pozitia de lider pe piata de profil din Romania, depasind o cota de piata de 47% in primele trei luni ale lui 2011", a  declarat Team Leader BenQ pentru Romania, Dragos Salamac. 

Grupul BenQ este format in prezent din 16 companii care opereaza independent folosind resurse comune: BenQ Corporation, BenQ Materials, AU Optronics Corporation, Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, Daxin Materials Corp., Forhouse Corp., Light House Tech, SiPix Imaging, Lextar Electronics Corp. BenQ Guru Software Co., BenQ Hospital, Darwin Precisions Ltd, Raydium Semiconductor Corporation, Cando Corporation si Wellypower Co., Ltd. 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: