Viziteaza marile orase ale Europei cu bani putini! Cele mai bune oferte de city-break

Data publicarii: 18-05-2011 | Turism

Se apropie vara si te gandesti la vacanta, soare si plimbare. Si daca inca nu poti sa pleci in mult-asteptatul concediu de doua saptamani, ai putea sa-ti faci incalzirea in iunie sau in iulie si sa optezi pentru un city-break intr-unul dintre marile orase ale Europei. Preturile sunt accesibile, iar trei sau patru zile sunt suficiente pentru a descoperi cateva dintre secretele unui mare oras.

Sa luam de exemplu Napoli, oras despre care se spune ca trebuie vizitat macar o data in viata. Un city-break in metropola italiana pleaca de la 142 de euro si ajunge la peste 160 de euro, in functie de conditiile de cazare si de zbor.  Astfel, poti da 154 de euro pentru o minivacanta cu patru nopti de cazare la un hotel de trei stele sau 164 de euro, in functie de camera aleasa. Sejurul include si micul-dejun.

Daca pana in urma cu ceva vreme, Parisul parea prea indepartat si scump de vizitat, in ultimii ani orasul luminilor si al indragostitilor este mai usor de vizitat si la preturi accesibile. Si daca nu iti permiti o vacanta de cateva saptamani pe taram francez, principalele obiective ale celei mai celebre capitale europene pot si vizitate si pe parcursul unui city-break.

 De exemplu, pentru trei nopti si patru zile in Paris ofertele pleaca de la 259 de euro si ajung la 300 de euro, in functie de hotelul de doua sau trei stele in care alegi sa te cazezi.

Vezi intreaba oferta pe www.InCont.ro