Lista joburilor la Lidl, Rewe si miniMAX Discount

Data publicarii: 18-05-2011 | HR/Cariere



Retailerul german Lidl continua seria angajarilor agresive la nivel national. Recrutorii cauta candidati rezistenti la stres, disponibili pentru munca in ture, care au cunostinte medii de operare PC si sunt absolventi de studii medii. Lidl oferteaza candidatii cu salarii peste media pietei. Grupul Rewe si lantul de magazine miniMAX Discount recruteaza candidati cu experienta si care vor sa lucreze in schimburi.

1. Posturi disponibile la  Lidl

 Oferta de angajare in Capitala

Retailerul german Lidl recruteaza un lucrator comercial in Capitala. Te califici pentru acest job daca ai experienta in domeniu, daca demonstrezi flexibilitate si ca poti sa lucrezi eficient in cadrul unei echipe. Compania promite un salariu lunar peste media pietei, pentru aceasta pozitie. Detalii aici.

 2. Ce posturi sunt disponibile la Rewe in aceasta perioada

 Grupul german Rewe angajeaza un casier pentru magazinul Penny Market din Timisoara. Te calfici pentru aceasta pozitie daca ai experienta intr-o pozitie similara, esti rezistent la stres, la efort fizic si la un ritm de lucru alert, si daca demonstrezi ca poti lucra eficient in cadrul unei echipe. Detalii, aici.

  3. Oferta de angajare la miniMAX Discount

 Lantul de magazine miniMAX Discount recruteaza lucratori comerciali in Bucuresti, Slatina si Cernavoda. Candidatul ideal are experienta intr-o pozitie similara, vrea sa munceasca in ture si este un bun comunicator. Pentru detalii, intra aici.

Vedeti oferta integrala pe Money.ro