Cum sa faci bani din numerele de la loto fara sa joci bilete

Data publicarii: 18-05-2011 | Diverse

Un nou fenomen pare sa ia amploare in randul pasionatilor de jocuri de noroc din Romania, in detrimentul loteriilor. Este vorba despre pariurile care se fac pe numerele extrase la loto, care aduc mai multe castiguri, dar sunt mai mici ca valoare.

Dezamagiti ca sumele mari puse la bataie de loteria clasica sunt foarte greu de castigat, tot mai multi romani isi incearca norocul intr-un nou sistem, care se bazeaza tot pe numerele extrase la loto. Mai exact, este vorba despre casele de pariuri, care au introdus posibilitatea de a se paria pe rezultatele tragerilor loto din aproape toata lumea: Europa, Australia si America.

"Este ca la sport, doar ca nu pariezi ca Steaua va bate pe Dinamo sau ca Vettel castiga marele premiu al Turciei, ci ca bila 13 va fi printre cele extrase la loteria din Belgia, de exemplu" - a explicat pentru stirileprotv.ro reprezentantul unei case de pariuri din Romania.

Cat se poate castiga din pariurile pe rezultatele de la loto

Fiecare bila are o cota, in functie de tipul extragerii. De exemplu, cotele sunt mai mici la 6/49 (7,75), in timp ce la jocurile de 5/90, cotele sunt, bineinteles, mai mari (16). Asa ca, daca jucatorul ghiceste doua bile la o extragere cu cota 16, atunci castigul sau va fi de 16 X 16 X miza si - pentru 10 lei "investiti in noroc" - va castiga 2.560 de lei.

Integral in StirileProTv.ro