Laszlo Borbely: Programul Casa Verde pentru persoane fizice va fi reluat de la 1 iunie

Data publicarii: 19-05-2011 | Imobiliare



Ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, a anuntat, miercuri, ca programul "Casa Verde" pentru persoane fizice va fi reluat de la 1 iunie, fiind depuse aproximativ 18.300 de dosare, din care aproape 15.000 au fost deja analizate.

Laszlo Borbely a declarat, in cadrul unei conferinte de presa la Ministerul Mediului, ca din cele 18.300 de dosare depuse au fost analizate aproximativ 14.600.

Ministrul a precizat ca au fost platite aproximativ 20 de milioane de lei pentru ca unele persoane sa beneficieze de sisteme de incalzire in locuinte care utilizeaza energie regenerabila.

In urma cu o luna, ministrul Mediului anunta ca programul va fi reluat in luna mai. 

"In luna mai, Programul «Casa Verde» va reporni si pentru persoanele fizice. Unii au fost mai sceptici la inceput si au venit la mine sa ma convinga ca nu functioneaza. Au inceput sa-mi dea tot felul de telefoane ca vin ei cu societati agreate care pot sa ajute persoanele fizice care doresc sa acceseze acest program. Eu consider ca cetatenii sunt maturi. Au de intocmit dosare simple, pe care apoi le depun la Agentia de Protectie a Mediului, iar, odata ce-i va fi aprobata finantarea, investitia o va face cu ce constructor vrea", declara in 14 aprilie, la Vaslui, ministrul Laszlo Borbely.

Integral in Gandul.info

Ultimele stiri pe BankNews.ro: