Joburi pentru romani in Grecia, Cipru si Marea Britanie. Vezi domenii si salarii

Data publicarii: 19-05-2011 | HR/Cariere



Avem peste 900 de joburi sezoniere pentru personal hotelier in Grecia si Cipru. Contractele de munca sunt pe o perioada de trei pana la opt luni, iar cele mai multe posturi sunt disoponibile pentru ospatari, barmani, receptioneri, bucatari si cameriste", spune Roxana Ionescu, reprezentant al Eurolife Consulting.

Potrivit acesteia, pentru personalul hotelier salariile pornesc de la 450 de euro si pot ajunge la 900 de euro pentru cei care au peste doi ani de experienta.

Angajatorii mai ofera asigurare medicala, cazare si masa, dar si bonusuri pentru rezultate deosebite.

Compania mai recruteaza si 250 asistenti medicali generalisti pentru clinici din Marea Britanie.

Preselectia pentru ocuparea acestor posturi va avea loc in data de 24 mai la Bucuresti.

Locurile de munca sunt disponibile in clinici private sau azile de batrani in imprejurimile Londrei, in Devon, Bath sau Glasgow.

Pentru asistenti salariile sunt de minimum 1.600 de lire sterline brut (peste 1.900 de euro) pentru 40 de ore lucrate saptamanal. Cei interesati sa castige mai mult pot face ore suplimentare si garzi platite cu cel putin 11 lire pe ora (peste 13 euro).

Peste 250.000 de romani si-au gasit de lucru in afara tarii anul trecut, potrivit datelor furnizate de ANOFM si agentiile de plasare de forta de munca in strainatate.

Aproape 140.000 de romani au obtinut contracte de munca in strainatate, in 2010, prin intermediul celor peste 500 de agentii de plasare prezente pe platforma online Tjobs. In acelasi timp, proape 113.000 de romani au plecat la munca in strainatate, in 2010, prin intermediul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Sursa: Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: