Valerian Vreme: Sistemul de plata Ghiseul.ro va acoperi in scurt timp peste un milion de locuitori

Data publicarii: 19-05-2011 | Finante-Banci



Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Valerian Vreme, a declarat joi ca Sistemul National de Plata a Taxelor si Impozitelor cu cardul bancar - Ghiseul.ro va acoperi in scurt timp peste un milion de locuitori.

"In urma discutiilor pe care le-am avut cu multi primari din toate zonele tarii, am confirmarea interesului pentru SNEP-Ghiseul.ro in orasele pe care le administreaza si am primit asigurarea ca se vor inrola in termen. Cetatenii acestor orase vor castiga in confort si nu vor mai avea stresul cauzat de timpul pierdut la cozile interminabile sau de problemele inerente ale sistemelor cu care erau obisnuiti pana acum. Pe de alta parte, primariile vor aduna la timp taxele si impozitele, avand totodata o evidenta financiara in timp real", a precizat ministrul Comunicatiilor.

Momentan, in Sistemul National de Plata a Taxelor si Impozitelor cu cardul bancar - Ghiseul.ro sunt prezente Primaria Targu Mures, Sectoarele 2 si 6 din Bucuresti, fiind in curs de inrolare: Arad, Baia Mare, Brasov si Zalau, potrivit MCSI.

Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale a participat joi la Adunarea Generala a Municipiilor din Romania (AMR), care reuneste toate orasele - municipii. 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: