Blue Air va avea din 1 iulie noi rute directe spre si dinspre Cluj-Napoca - Dublin si Roma

Data publicarii: 20-05-2011 | Turism



Compania de smart flying Blue Air anunta vineri ca incepand cu 1 iulie pune la dispozitia pasagerilor zboruri directe pe rutele Cluj-Napoca - Dublin cu doua frecvente saptamanale si Cluj-Napoca - Roma cu trei frecvente saptamanale.

Astfel, in zilele de vineri si duminica se poate calatori pe ruta Cluj-Napoca - Dublin - Cluj-Napoca, iar pe ruta Cluj-Napoca - Roma - Cluj-Napoca pasagerii vor avea zboruri in fiecare miercuri, vineri si duminica.

"Roma si Dublin sunt printre cele mai populare destinatii pentru petrecerea concediilor. Astfel, planificandu-si de acum vacanta de vara, clujenii vor putea calatori catre aceste orase la preturi foarte accesibile. De asemenea, am introdus aceste zboruri pentru comunitatile mari de romani care lucreaza in strainatate si vor sa isi organizeze din timp intalnirea cu rudele si prietenii din tara", a declarat directorul general al Blue Air, Sherif Ussama.

Blue Air este o companie de smart flying cu capital 100% privat romanesc. Compania este autorizata sa efectueze zboruri regulate interne si internationale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere si transporturi cargo. Flota companiei este constituita in prezent din opt aeronave Boeing 737.

Compania a semnat in 2008 contracte pentru achizitionarea a cinci avioane Boeing 737 Next Generation (doua aeronave din seria 800 si trei din seria 900), care vor deservi zborurile Blue Air incepand cu anul 2013. Pana la sfarsitul anului 2010, peste sase milioane de pasageri au ales sa calatoreasca cu Blue Air. 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: