Grampet Grup estimeaza contracte noi de peste 25 de milioane de euro cu firme europene

Data publicarii: 23-05-2011 | Afaceri



Grampet Grup estimeaza incheierea, in urmatoarele luni, a unor contracte noi in valoare de peste 25 de milioane de euro cu companii europene, in urma participarii la Targul International de Transport Si Logistica de la Munchen, se arata intr-un comunicat transmis duminica.

"Aceste contracte au fost discutate si urmeaza a fi incheiate in urma participarii Grampet Grup la cel mai mare targ de transport si logistica din Europa, organizat la Munchen, in perioada 10-13 mai", se spune in comunicat.

Anul acesta, Grampet Grup intentioneaza sa se extinda pe pietele de transport feroviar si servicii logistice din Austria, Cehia, Slovacia, Turcia si Grecia. Extinderea va conduce  la finalizarea proiectului Grampet Grup de a oferi clientilor servicii logistice integrate, prin companiile membre, pe rutele de transport care leaga Marea Nordului de Marea Adriatica si Marea Neagra.

In acest moment, Grampet Grup este prezent in sase tari - Bulgaria, Ungaria, Germania, Serbia, Ucraina si Moldova. Companiile membre ale Grampet ofera mai multe tipuri de servicii integrate, respectiv transport, logistica, reparatii, IT specializat pe segmentul feroviar.

Grampet Grup include 14 companii active in diverse segmente ale sectorului feroviar. Grup Feroviar Roman (GFR), cea mai importanta companie a grupului, este cel mai mare operator privat din Romania.

In 2010, GFR detinea 27% din piata de transport feroviar de marfa, iar pentru 2011 estimeaza o cota de piata de 33% pe acelasi segment. 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: