ING Bank a deschis sucursale la Baia Mare si Satu Mare

Data publicarii: 19-09-2006
ING RomaniaING Bank Romania a inaugurat, marti, la Baia Mare, o noua sucursala bancara pentru companii, care functioneaza alaturi de zona Self’Bank, iar miercuri va fi deschisa o sucursala la Satu Mare, care va fi a 21-a in reteaua ING, informeaza un comunicat de marti al bancii. "Ne bucuram ca acum suntem prezenti in Baia Mare si in Satu Mare si ca le putem oferi companiilor locale experienta noastra. Prezenta ING in aceste doua orase va imbunatati cu siguranta climatul afacerilor din aceasta zona a tarii", a declarat directorul general al ING Bank Romania, Misu Negritoiu.

ING Bank va oferi companiilor, prin intermediul celor doua noi sucursale deschise in nordul Transilvaniei,  aceeasi gama de produse si servicii disponibila la nivel national, de la plati si schimburi valutare, pana la credite, servicii de custodie si solutii de internet banking si electronic banking, au precizat reprezentantii bancii.

De asemenea, clientii din cele doua orase vor avea la dispozitie noi zone de Self’Bank, care reuneste serviciile financiare pentru persoane fizice ale ING Bank. "Clientul isi poate gestiona fondurile proprii in functie de programul sau, sapte zile pe saptamana, intre orele 7 si 23. Acest lucru se concretizeaza in costuri mai scazute si economie de timp, in comparatie cu reteaua bancara clasica", se arata in comunicatul mentionat..

ING Bank si-a planificat saa ajunga la 25 de sucursale pana la sfarsitul anului, au anuntat reprezentantii bancii. "Pana la sfarsitul acestui an isi vor incepe operatiunile ING Commercial Finance, prima companie specializata in factoring de pe piata romaneasca, precum si ING Real Estate- Investment Management", se mai arata in comunicat.

La sfarsitul primelor sase luni ale anului, sucursala romaneasca a ING Bank se afla pe locul patru in clasamentul bancilor din Romania, cu active de 8,03 miliarde lei (2,25 miliarde euro) si o cota de piata de 5,57%, potrivit datelot bancii centrale.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: