Cardul RSB Royal Black iti returneaza 5% din nota de plata de la orice restaurant din lume

Data publicarii: 30-05-2011 | Finante-Banci

Cea mai recenta surpriza pe care RBS Romania a pregatit-o posesorilor de carduri de credit Royal Black este returnarea a 5% din nota de plata de la restaurantele din tara sau din strainatate.

Astfel, pana la data de 31 iulie 2011, clientii RBS Romania care isi folosesc cardul Royal Black pentru a plati nota la restaurant, fie ca este vorba de un pranz de afaceri, sau de o masa cu familia sau prietenii, primesc inapoi 5% din suma cheltuita (indiferent daca tranzactiile respective sunt efectuate de catre titularul contului de card sau de catre detinatorii cardurilor suplimentare, in limita a 500 lei/luna).

"Toti iesim la restaurant... Este o placere, un prilej de socializare, un moment de rafinament gastronomic. De aceea am ales sa lansam acest program special care completeaza foarte bine celelalte beneficii de lifestyle pe care le oferim clientilor Royal Preferred Banking" a declarat Marijana Vasilescu, Director Comunicare si Marketing, RBS Romania. 

In plus, posesorii cardurilor Royal Black au la dispozitie beneficii precum: acces in saloanele VIP ale aeroporturilor internationale prin Programul Priority Pass, asigurare de calatorie sau reduceri internationale prin programul Global Premium Collection. 

Tot pana la 31 iulie, posesorii cardului de credit Royal Black beneficiaza de oferta Movie Program. Pe perioada campaniei, cei care cumpara bilete la cinema cu cardul Royal Black primesc inapoi valoarea biletelor in limita a 100 lei/luna. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: