FP intentioneaza sa vanda actiunile detinute la Celuloza si Otel SA si Carom - Broker de Asigurare

Data publicarii: 02-06-2011 | Bursa



Fondul Proprietatea (FP) anunta organizarea unor licitatii cu privire la vanzarea pachetelor de actiuni detinute la societatea Celuloza si Otel SA si la Carom - Broker de Asigurare SA.

"Actiunile care fac obiectul procedurii de licitatie reprezinta un numar de 3.814 actiuni, emise de SC Celuloza si Otel SA, reprezentand 8,6292% din capitalul social al societatii", se arata intr-un anunt al Fondului.

Regulamentul de participare la licitatie, precum si prezentarea societatii Celuloza si Otel SA pot fi obtinute pana la data de 25 iunie 2011, prin transmiterea unei cereri scrise Fondului.

Societatea Celuloza si Otel SA se ocupa cu colectarea, sortarea si comercializarea deseurilor reciclabile, in principal  materiale feroase si neferoase (otel, aluminiu, cupru) dar si plastic sau hartie. In 2010 societatea a obtinut un profit net de 4,79 milioane lei.

De asemenea, Fondul Proprietatea intentioneaza sa vanda 17.500 actiuni emise de societatea comerciala de prestari servicii in domeniul asigurarilor Carom - Broker de Asigurare SA, reprezentand 70% din capitalul social al societatii.

Regulamentul de participare la licitatie, precum si prezentarea societatii pot fi obtinute pana la data de 15 iunie 2011. 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: