De unde este mai ieftin sa iei iPhone 4: Orange, Vodafone sau Cosmote?

Data publicarii: Astazi, 03-06-2011 | IT&C

Orange a fost primul operator care a comercializat iPhone in tara noastra, insa de la sfarsitul anului trecut ultimul model al americanilor de la Apple, iPhone 4, se gaseste si la ceilalti doi mari operatori, Vodafone si Cosmote. Fiecare dintre cei trei operatori pun la dispozitia clientilor mai multe abonamente, pe unul sau doi ani, iar Orange are pana pe 31 august o oferta speciala, scrie Capital.ro

La Orange poti alege dintr-o gama variata de abonamente, insa chiar daca optezi pentru unul de 8-11 euro, pe 24 de luni, care nu are foarte multe minute incluse tot ajungi sa platesti, pe un iPhone 4,  1.900 de lei. 

La Vodafone pretul abonamentelor pleaca de la 19 euro, cel mai ieftin iPhone 4 costand aproape 1.700 de lei, abonamentul fiind pe doi ani. 

La Cosmote pentru 18,6 euro ai mai multe minute incluse si trafic de date mai mare decat la ceilalti operatori, iar telefonul are un pret de 1.749 lei cu abonament pe doi ani.

Cei care nu vor un abonament se pot orienta oricand catre magazinele online si pot achizitiona un iPhone 4 la liber. In magazinele online de la noi preturile pleaca de la 2.750 de lei pentru iPhone 4 de 16 GB si ajung la 3.500 de lei pentru modelul de 32 de GB.  

Integral in Capital.co

Ultimele stiri pe BankNews.ro: