O masina a explodat in fata Ambasadei Chinei din Chisinau. Trei persoane au murit

Data publicarii: 07-06-2011 | International

O masina inmatriculata in Rusia a explodat in fata Ambasadei Chinei de la Chisinau. Cel putin trei oameni au murit, scrie Reuters. Dorin Chirtoaca sustine ca singura victima a exploziei este presedintele Federatiei de Tenis din Republica Moldova, care a fost transportat la spital, fiind ranit grav.

O masina Lada a explodat marti pe o strada din centrul Chisinaului, langa ambasada Chinei. Masina care a explodat statea parcata in zona de doua zile, scrie Publika TV. In urma deflagratiei au mai fost deteriorate doua automobile.

Masina este parcata langa Federatia de Tenis si, din informatiile care au fost anuntate, este parcata de doua zile. Nu este exclus ca ar fi un atac terorist, o reglare de conturi. Si asta este cel mai grav lucru. Vedem un atac asupra presedintelui Federatiei de Tenis in plin centrul orasului, lucru care nu a mai avut loc in Chisinau. Ancheta o sa stabileasca cine, cum si unde", a declarat primarul orasului Chisinau, Dorin Chirtoaca.

Politia, de asemenea, nu exclude ca ar putea fi vorba despre un atentat cu bomba. Ofiterul de presa de la Situatii Exceptionale, Dorina Sochirca, a declarat pentru StireaZilei.md ca incendiul nu a fost stins deocamdata.

Cititi integral pe Realitatea.net