Asiguratorii ataca piata celulelor stem. Doua asigurari dedicate lansate in numai o saptamana

Data publicarii: 08-06-2011 | Finante-Banci

Platinum Asigurari-Reasigurari, la initiativa bancii de celule stem Biogenis si in parteneriat cu Asigest Broker de Asigurare, a lansat un produs de asigurare dedicat transplantului de celule stem, avand o limita de despagubire de de 100.000 de euro in Romania pentru un contract de 5 ani si o prima anuala de 120 euro. Pe 1 iunie BCR Asigurari a lansat o polita similara.

Produsul de asigurare de la Platinum, denumit Stem Cell acopera toate costurile si cheltuielile generate de un transplant de celule stem, efectuat atat in Romania, cat si in UE, si se adreseaza parintilor care apeleaza la recoltarea si stocarea de celule stem din cordonul ombilical.

"Acoperirea Stem Cell include limite de despagubire care preiau presiunea financiara pana la maxim 200.000 euro cheltuieli aferente transplantului efectuat in Uniunea Europeana si pana la 100.000 euro in Romania, pentru o prima anuala de 120 euro.

Politele sunt pentru maxim 5 ani, deoarece dorim sa adaptam si actualizam produsul pe parcurs astfel inca sa fie la curent cu tendintele medicale. Numarul bolilor care pot trata cu celule stem creste continuu", a declarat Anca Babaneata (foto), CEO Platinum Asigurari.

Integral in Wall Street

Ultimele stiri pe BankNews.ro: