Cel mai mare mall din Europa, deschis la Chitila. La proiect au ajutat si arhitectii Printului Charles

Data publicarii: 10-06-2011 | Imobiliare

Compania Nova Imobiliare, cu capital britanic, va investi 42 milioane euro in prima faza a proiectului de retail Colosseum din Chitila, pe care il anunta ca fiind cel mai mare mall din Europa. Intr-o prima faza, proiectul va fi deschis in toamna acestui an, iar constructia etapei a doua este programata pentru inceputul anului viitor.

"Prima faza, reprezentand parcul de retail, este inchiriata, deocamdata, de Carrefour, Leroy Merlin si Altex si suntem in negocieri avansate cu Domo. Investitia in aceasta etapa se ridica la 42 milioane euro", a declarat, joi, Panico Panayi, proprietarul firmei de dezvoltare.

 Pentru constructia proiectului rezidential, Panayi spune ca s-a consultat cu arhitectii Printului Charles.

 Parcul de retail va avea o suprafata de 53.000 metri patrati, iar constructia este finantata de Bank of Cyprus, scrie InCont.ro

 Investitia in magazinul Leroy Merlin, primul de pe piata romaneasca si care are ca termen de livrare luna august, se ridica la 18-19 milioane euro.

 Carrefour si galeria comerciala aferenta acesteia, inclusiv Altex, vor fi deschise pe 18 octombrie. Galeria Carrefour este inchiriata in proportie de 60%, in special de firme de servicii.

 Din inchirierea parcului de retail, compania estimeaza venituri anuale de 6,2 milioane euro, in conditiile in care chiria medie este de 11 euro/metru patrat pe luna.

Cititi integral pe www.InCont.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: