Libra Bank - premiata al treilea an consecutiv in cadrul Galei Medica

Data publicarii: 10-06-2011 | Finante-Banci


Pentru a treia oara consecutiv eforturile depuse de Libra Bank de a veni in intampinarea comunitatii medicale cu  solutii  personalizate au fost recunoscute public, in cadrul Galei Medica. In cadrul prestigiosului eveniment  organizat in data de 6 iunie  2011 de Colegiul Medicilor din Romania Libra Bank a fost distinsa cu  Premiul pentru Cel mai bun produs si cea mai buna  initiativa de finantare pentru medici.  Recunoastrea primita din partea  Galei Medica vizeaza  Programul de consiliere  financiara pentru sectorul medical initiat de Libra Bank in 2010. 

"Suntem onorati ca si in acest an Colegiul Medicilor din Romania a recunoscut in mod oficial eforturile bancii noastre de a ramane  aproape de sectorul medical.   Programul de consiliere financiara pentru sectorul medical este initiativa care a luat nastere din  dorinta de a ne consolida pozitia de partener financiar al sectorului medical, construita constant din 2004. Fiind prima banca din Romania care s-a adresat sectorului medical cu produse si servicii dedicate, ne straduim in permanenta sa identificam necesitatile  acestora - atat cele financiare, cat si cele de informare -  astfel incat sa le putem oferi solutii optime de fiecare data. " Gina Irimia,  Director Divizia Professionals & Retail Banking 

Gala Medica este organizata in fiecare an cu scopul de a sustine si incuraja initiativele, valorile, proiectele si profesionistii din  domeniul medical. Aflata la a treia editie, Gala isi propune sa reprezinte un reper important al lumii medicale, onorand cele mai  bune initiative care vizeaza domeniul medical. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: