Bank Leumi Romania ofera gratuit serviciul de Direct Debit pentru achitarea facturilor Vodafone

Data publicarii: 15-06-2011 | Finante-Banci

Incepand cu data de 10 iunie, Bank Leumi Romania pune la dispozitia clientilor sai, persoane fizice si juridice, serviciul de Direct Debit pentru plata facturilor catre Vodafone Romania. 

Clientii  Leumi, persoane fizice, care vor incheia pana la data de 31 decembrie 2011, un contract de Direct Debit pentru achitarea facturii Vodafone Romania, vor primi un bonus constand in 50 de minute de convorbiri gratuite/luna in reteaua Vodafone, timp de 6 luni. 

In plus, toate platile facturilor Vodafone realizate prin serviciul de Direct Debit, vor fi gratuite pentru toti clientii, pe toata durata desfasurarii contractului. Contractul de mandat poate fi semnat in cadrul unitatilor Leumi dar si prin LeumiOnline, serviciul de internet banking al Leumi.

"Utilitatea achizitionarii acestui serviciu este evidenta daca tinem cont de faptul ca toate costurile sunt zero dar si de faptul ca dispare riscul neachitarii la timp a facturilor, platile realizandu-se automat de catre banca. Mai mult, pentru o informare permanenta, clientii Leumi beneficiaza in mod gratuit si de serviciul Direct Debit Alerts, care informeaza titularul contului, prin intermediul a doua SMS-uri, atat asupra sumei si datei de plata cat si a incheierii operatiunii de plata a facturilor." - Dan Negrau, Vicepresedinte Executiv Operatiuni, Bank Leumi Romania.

Bank Leumi Romania ofera in prezent posibilitatea achitarii prin serviciul de Direct Debit, si a facturilor Orange, urmand ca in perioada urmatoare serviciul sa fie extins si catre alti furnizori. 

Mai multe informatii despre serviciul de Direct Debit oferit de Leumi sunt disponibile la adresa: http://www.leumi.ro/persoanefizice_conturicurente_directdebit.html - pentru persoane fizice, si http://www.leumi.ro/persoanejuridice_conturicurente_directdebit.html - pentru persoane juridice.

 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: