Creditele Prima Casa 4 sunt disponibile. Afla cine are cea mai buna oferta

Data publicarii: 15-06-2011 | Finante-Banci

Bancile care s-au inscris in cursa pentru creditare pe segmentul "Prima Casa 4" au inceput deja sa-si deschida portile pentru cei care doresc sa isi achizitioneze o locuinta. In prezent, doar trei institutii de creditare au facut acest anunt. Este vorba despre BCR, Alpha Bank si CEC Bank. 

CEC Bank

CEC Bank si-a anuntat si ea dispobinilitatea pentru "Prima Casa 4", astfel ca aceasta dispune de un plafon de 27 de milioane de euro. CEC ofera credite atat in lei, cat si in euro. In cazul imprumuturilor in euro, dobanda este de 4% plus Euribor 3M, in timp ce pentru creditele in lei - 1,9% plus Robor 3M (5,40% - in data de 14 iunie). 

Millennium Bank

Millennium Bank va aloca 50 de milioane de euro pentru aceasta editie a programului, suma echivalenta cu imprumuturile totale acordate in cadrul primelor trei editii ale programului Prima Casa. Creditele vor fi disponibile pentru clienti dupa ce banca va semna conventia de garantare cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri si va implementa noile prevederi ale programului. Dobanda va fi formata din Euribor la trei luni plus o marja de 4%.

Integral in Ziare.com

Ultimele stiri pe BankNews.ro: