Vezi cat castiga in tara fara autostrazi un director al Companiei Nationale de Autostrazi. PLUS: CNADNR a marit salariile unor angajati cu pana la 75%

Data publicarii: 16-06-2011 | Lifestyle

Mai multi angajati ai CNADNR implicati in proiectele de investitii au primit majorari ale salariului de baza cu pana la 75%, iar unii dintre salariati au castiguri semnificativ mai mari fata de cel al directorului general interimar, Daniela Draghia, remunerata lunar cu 10.352 lei brut.

Datele sunt incluse intr-o situatie nominala a salariatilor din structura centrala a CNADNR, valabila la 20 mai 2011 si publicata de revista TIR Magazin.

Salariile de baza au fost majorate in baza unor prevederi din Contractul Colectiv de Munca (CCM) pentru acest an, care prevede constituirea, cu aprobarea directorului general, a unor unitati de implementare a proiectelor finantate din fonduri comunitare nerambursabile si imprumuturi externe rambursabile sau investitii finantate de la bugetul de stat si venituri proprii, scrie Gandul

Persoanele nominalizate prin decizia directorului general sa faca parte din fiecare unitate de implementare a proiectelor pot beneficia de la data intrarii in vigoare a CCM de o majorare a salariului de baza cu pana la 75%, cu incadrarea in fondul de salarii gestionat de CNADNR pentru acordarea acestei cresteri proportional cu timpul efectiv alocat realizarii activitatilor pentru fiecare proiect.

Astfel, primul in topul salariilor este Mihai Horia Nicolae, director Licitatii, Contractare si Servicii Suport, cu un castig brut lunar de 17.067 lei, mai mare cu circa 65% fata de cel al directorului general interimar. Salariul sau de baza, de 5.900 lei, a fost majorat cu 75%, pana la 10.325 lei, la care se adauga indemnizatia de conducere si sporul de vechime.

Integral in Gandul.info