Patru trenuri Rapid vor parcurge de vineri distanta Bucuresti-Constanta in doua ore si 50 minute

Data publicarii: 17-06-2011 | Turism

CFR SA anunta ca au fost finalizate lucrarile de reabilitare pe 48,4 km de cale ferata, de pe tronsonul Bucuresti - Constanta, pe firul II, intre statiile Branesti - Fundulea, 12,2 km, Fundulea - Sarulesti, 11,6 km, Dor Marunt - Dragos Voda, 18,3 km si Perisoru - Jegalia, 6,3 km.

O data cu finalizarea lucrarilor de reabilitare pe cele patru sectiuni de cale ferata, durata calatoriei a patru trenuri Rapid (R 983, R 985 Bucuresti Nord - Constanta si R 982, R 984 Constanta - Bucuresti Nord) va fi, incepand de vineri, de aproximativ de 2h si 50 de minute, cu o ora mai putin, comparativ cu luna iunie a anului trecut, potrivit CFR SA.

In prezent, lucrarile de reabilitare continua pe sectiunile Sarulesti - Lehliu - Dor Marunt si Dragos Voda - Ciulnita - Perisoru, unde circulatia trenurilor se va desfasura doar pe un singur fir.

Din 15 iulie, in urma angajamentului constructorilor care desfasoara lucrari de reabilitare pe tronsonul Bucuresti - Constanta, durata calatoriei spre si dinspre litoral, in acest sezon estival, va fi de 2h si 30 de minute pentru cele patru trenuri Rapid, care vor circula fara oprire in statiile de cale ferata din parcurs, mai informeaza CFR SA. 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: