Cardul Carrefour - BRD Finance le ofera clientilor promotia aniversara - 0% dobanda in 10 rate

Data publicarii: 20-06-2011 | Finante-Banci



In perioada 15 iunie-15 iulie 2011, cu prilejul aniversarii a 10 de existenta a Carrefour Romania, atat posesorii cardului de credit Carrefour, cat si cei care solicita emiterea acestuia beneficiaza de promotia "0% dobanda in 10 rate".

Optiunea este disponibila in hipermarketurile Carrefour si ofera posibilitatea achizitionarii de electronice, electrocasnice si articole de mobilier (avand o valoare cumulata de minimum 2.800 lei) cu plata in zece rate fara nicio dobanda.

"Cel mai important avantaj pentru clientii Carrefour este acela ca pot cumpara pe loc produsele pe care si le doresc, fara ca bugetul personal sa fie afectat", a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing al Carrefour Romania, mentionand ca promotia "0% dobanda in 10 rate" este "un cadou oferit celor care doresc sa-si amenajeze casa ori sa beneficieze de electronice performante, de cea mai inalta calitate, fara a fi nevoiti sa-si amane planurile".

Si in opinia lui Bernard Histe, Directorul General al BRD Finance IFN S.A., "este greu sa rezisti acestei oferte aniversare pentru ca din punct de vedere al modalitatii de rambursare, achitarea cumparaturilor pe parcursul mai multor luni este foarte comoda pentru orice client. Practic, suma totala a cumparaturilor se imparte egal la zece, rezultand rata lunara de plata, cu o valoare fixa pe toata durata creditului."

Mai mult, un alt avantaj important al acestei optiuni de plata consta in faptul ca utilizatorii pot achita oricat doresc din rata lunara, fara acumularea vreunei restante. Chiar daca nu ramburseaza integral rata lunara, suma ramasa neachitata intra in sistemul "plata in rate", disponibile pe cardul Carrefour, astfel incat sa fie cat mai usor de platit.

Pentru detalii suplimentare despre promotia "0% dobanda in 10 rate", clientii interesati pot accesa site-ul Carrefour, www.carrefour.ro, sau se pot adresa operatorilor de la birourile de Servicii Financiare din hipermarketurile Carrefour.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: