Lista bancilor unde platiti cel mai mic avans la cumpararea unei case printr-un credit ipotecar

Data publicarii: 20-06-2011 | Finante-Banci

Cumpararea unei locuinte prin credit imobiliar sau ipotecar, nu va scuteste de plata unei parti din valoarea acesteia din economiile dumneavoastra

De cele mai multe ori nivelul acestui avans reprezinta un obstacol in calea achizitiei locuintei mult visate. Singura banca care acorda credite imobiliare cu avans 0, este Banca Italo Romena prin creditul imobiliar pentru tineri casatoriti. Pentru a putea beneficia de aceasta oferta, este nevoie ca ambii soti sa aiba varsta cuprinsa intre 23 si 35 ani, iar valoarea creditului sa nu depaseasca 150.000 euro.

Daca insa nu indepliniti aceste conditii sau cele pentru programul Prima Casa si vreti sa achizitionati o locuinta, atunci aveti nevoie de un avans minim de 10% din valoarea acesteia. Astfel, pentru creditul promotional imobiliar de la BRD "Casa BRD de 10", alternativa bancii la programul Prima Casa, aveti nevoie doar de un avans de 10% pana in data de 18 iulie 2011. 

Aceeasi valoare a avansului este solicitata si de catre CEC Bank, pentru creditul ipotecar lansat incepand cu 04 aprilie si disponibil pana in data de 31 octombrie 2011. Garanti Bank vinde credite imobiliare in varianta standard cu avans de doar 10%.

Cele mai mici avansuri solicitate la achizitia unei locuinte prin credit imobiliar / ipotecar

Integral in MoneyCenter.ro

Sursa tabel: MoneyCenter.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: