Avans Net, depozit la termen cu plata dobanzii in avans la Banca Romaneasca

Data publicarii: 21-06-2011 | Finante-Banci



 Banca Romaneasca lanseaza depozitul la termen - Avans Net - cu plata dobanzii in avans. Noul produs de economisire poate fi constituit pe 30, 120 sau 210 zile, atat de catre persoanele fizice, cat si de cele juridice.

"Avans net este un nou produs de economisire lansat de Banca Romaneasca ce combina atat avantajul obtinerii dobanzii la momentul constituirii depozitului cat si acordarea acesteia in valoare neta", a declarat Lakis Couninis, Director Executiv Unitate Retail in cadrul Bancii Romanesti.

Ratele de dobanda oferite pentru consituirea unui Avans Net sunt competitive, oferind astfel clientilor un beneficiu real.

Economiile constituite pe o perioada de 1 luna sunt bonificate cu dobanzi nete (dupa plata impozitului pe dobanda) de 6.10% ( la lei), 3.40% ( la euro) si respectiv 2.10% ( la USD). Pentru depozitele cu maturitate de 4 luni dobanda neta este de 6.80% ( la lei), 3.80% (la euro) si 2.60% ( la dolari), in timp ce pentru cele la 7 luni aceasta ajunge la 7% ( la lei), 4% ( la euro) si 2.95% ( la dolari).

Produsul este subiectul unei oferte promotionale valabila pe o perioada de trei luni de la lansare.

Suma minima pentru deschiderea unui astfel de depozit este de 500 RON, 150 de euro si 150 de dolari, in cazul persoanelor fizice si de 1000 RON, 500 de euro si 500 de dolari, pentru persoanele juridice. Dupa finalizarea perioadei de maturitate, depozitul nu poate fi prelungit. Banca nu percepe comisioane de retragere numerar, la data platii dobanzii sau de expirare a termenului pentru care depozitul a fost constituit.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: