Stagii de practica in BANCI, inginerie si cercetare de piata

Data publicarii: 21-06-2011 | HR/Cariere


Un stagiu de practica ofera tinerilor posibilitatea de a acumula experienta in cadrul unei companii, dar si sansa de a primi o oferta concreta de angajare, spun specialistii in resurse umane.

Mai multe stagii de practica in sectorul bancar, inginerie si cercetare de piata sunt disponibile in acest moment pe site-ul de cariera Hipo.ro.

ING Bank Romania a lansat programul ING Trainee International cu o durata de 12 pana la 18 luni.

Libra Bank cauta stagiari pentru programul de Relationship Manager Trainee. Programul este platit si dureaza trei luni, in plus, la finalul programului cei mai buni stagiari vor primi o oferta concreta de angajare.

Banca mai deruleaza si programul Internship "IT Challenge". Programul nu este platit, dar candidatii selectati vor avea posibilitatea de a se alatura echipei Libra Bank.

Compania Synovate, companie de cercetare de piata, are un stagiu de internship cu o durata de trei luni. Compania cauta studenti in anul I sau II la facultatile de Sociologie, Cibernetica si Politehnica. Programul este platit.

Celestica, furnizor de componente pentru echipamente electronice, ofera tinerilor oportunitatea de a se pregati alaturi de specialistii din departamentele de inginerie productie, finante sau IT.

Mai multe detalii despre programele de practica aici.

Cititi integral in Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: