Vreme face din Posta banca, birou de asigurari si agentie loto

Data publicarii: 22-06-2011 | Finante-Banci

Compania Nationala Posta Romana nu doar ca isi face banca si societate de asigurari, ci isi va transforma oficiile si in agentii loto, potrivit lui Valerian Vreme, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, ministrul a precizat ca in planul de optimizare a muncii angajatilor Postei Romane este inclusa, pe langa serviciile financiar-bancare si cele de brokeraj de asigurari, si distribuirea serviciilor apartinand Loteriei Nationale.

Altfel spus, angajatul Postei Romane va fi postas, functionar bancar, broker de asigurari si vanzator de lozuri si bilete loto.

Potrivit lui Valerian Vreme, activitatea "naturala" a Postei in ceea ce priveste serviciile bancare s-ar apropia mai mult de modelul bancilor de operatiuni, dar nu exclude nici posibilitatea ca viitoarea institutie financiara sa acorde si microcredite populatiei.

Pe de alta parte, ministrul Comunicatiilor a mai precizat ca institutia pe care o conduce se va putea lauda in luna octombrie a acestui an ca a atras toate fondurile europene puse la dispozitie. 

Cititi integral in Ziare.com

Ultimele stiri pe BankNews.ro: