Intesa Sanpaolo Bank lanseaza un ghid si o platforma de servicii pentru expati

Data publicarii: 23-06-2011 | Finante-Banci

Intesa Sanpaolo Bank lanseaza Ghidul "Welcome to Romania" - o platforma inedita de promovare a serviciilor adresate clientilor internationali

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara a Grupului Intesa Sanpaolo, a lansat recent o platforma de servicii financiar bancare dedicata comunitatii internationale din Romania si celor care vor sa investeasca sau pur si simplu sa viziteze tara noastra. Acesta este un proiect pilot la nivelul Grupului Intesa Sanpaolo ce va fi implementat si in alte banci din cele 13 tari din regiunea Europei Centrale si de Est si Bazinul Mediteranean in care Intesa Sanpaolo a investit.

"Obiectivul acestui proiect este sa ofere clientilor internationali accesul la serviciile bancare din Romania exact in aceleasi conditii si la standardele din propria tara. Dorim sa facem experienta Intesa Sanpaolo Bank una cat mai placuta si comoda, bazandu-ne pe increderea si notorietatea pe care Intesa Sanpaolo, ca brand international o are in randul comunitatii de afaceri din Europa si din intreaga lume", a declarat Marco Petriccione, director departament SME&Retail Intesa Sanpaolo Bank. 

Primul pas in acest sens este aceasta platforma, pe structura unui ghid turistic, intitulat generic  - "Welcome to Romania" ce ofera date si informatii financiar bancare intr-un format extrem de prietenos si simplu de folosit. Ghidul este disponibil online si poate fi descarcat gratuit de catre toti cei interesati din pagina de limba engleza a site-ului bancii - http://www.intesasanpaolobank.ro/expati/ghid 

Platforma se adreseaza nu numai vorbitorilor de limba engleza care urmeaza sa se relocheze pentru o perioada in Romania, dar si celor care stau aici de multi ani, dar nu au avut timp sa descopere tara. 

Un aspect inedit care merita subliniat este si faptul ca textele si pozele din ghid sunt exclusiv opera angajatilor bancii din toate colturile tarii. Ca suport pentru acest proiect in majoritatea unitatilor bancii, cat si in Call Center, exista personal vorbitor de limba italiana sau engleza, care vor furniza toate informatiile despre produsele si serviciile oferite. De asemenea, aplicatia de Internet Banking a bancii este disponibila atat in engleza, cat si in italiana.

Pe langa un serviciu dedicat, clientii internationali se pot bucura de o serie de avantaje, printre care mentionam:

  • 0% comision la retragerile de numerar de la orice bancomat din lume efectutate cu cardul atasat Pachetului Lider
  • 0% comision pentru administrarea serviciului de Internet Banking, in cadrul Pachetului Lider
  • 0% comision la incasarile in lei sau valuta
  • Gama larga de produse de economisire ce ofera rate de dobanda superioare celor din alte tari
  • Oferta avantajoasa companiilor la care acestia lucreaza sau sunt actionari 

Ghidul "Welcome to Romania" este structurat in 8 sectiuni, pe structura unui ghid turistic cu recomandari despre tara noastra si serviciile cele mai accesate de orice strain care viziteaza sau lucreaza si traieste aici. Astfel ghidul raspunde nevoilor de informatie si este un instrument extrem de util si facil pentru orice vorbitor de limba engleza interesat de Romania. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: