CFR Calatori aloca 5,4 mil. lei pentru protectia mediului la unitatea de intretinere material rulant

Data publicarii: 28-06-2011 | Mediu



CFR Calatori organizeaza pe 19 iulie procedura de licitatie deschisa pentru "implementarea masurilor de protectie a mediului la unitatea de intretinere a materialului rulant apartinand SNTFC CFR Calatori SA", valoarea estimata a contractului fiind de 5.370.000 lei fara TVA.

Procedura de licitatie deschisa se va finaliza cu atribuirea unui contract de executie, in baza caruia se vor construi o statie de alimentare cu combustibil, precum si un centru de distributie si stocare a lubrifiantilor. De asemenea, contractul prevede lucrari de "remediere sol si apa subterana in zona statiei de alimentare cu combustibil si a depozitului de lubrifianti", informeaza CFR Calatori.

Valoarea estimata a contractului este de 5.370.000 lei  fara TVA, iar criteriul de atribuire aplicat in vederea atribuirii este "pretul cel mai scazut". Contractul va avea o valabilitate de 18 luni de la semnare, inclusiv perioada de notificare a deficientelor.

Sursa de finantare este asigurata din fonduri de la bugetul de stat - conform H.G. nr. 1103/2010 privind alocarea de la bugetul de stat a fondurilor necesare pentru contractarea si implementarea proiectelor necontractate din fondurile Programului PHARE.

Ofertele se vor depune pana la data de 19 iulie 2011, ora 10:00 la sediul CFR Calatori, iar deschiderea acestora va avea loc la aceeasi data, ora 11:00, potrivit companiei. 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: