EximBank: Ne adresam tututor firmelor, nu doar exportatorilor

Data publicarii: 07-07-2011 | Finante-Banci


"Suntem mai mult decat banca exportatorilor, suntem banca tuturor antreprenorilor", este mesajul pe care EximBank il transmite mediului de afaceri in incercarea de a schimba perceptia potrivit careia banca s-ar adresa exclusiv exportatorilor.


"Pentru cea mai mare parte a intreprinzatorilor, EximBank a ramas sinonima cu banca exportatorilor, ceea ce este doar partial valabil in prezent. Segmentarea pietei si identificarea nevoilor unor noi potentiali clienti au condus in timp la revizuirea obiectului de activitate, demers prin care s-a extins considerabil zona de adresabilitate a ofertei bancii. Ca urmare a extinderii obiectului de activitate, EximBank poate sprijini prin instrumentele financiare de care dispune orice tip de societate comerciala, fie ca este IMM sau companie mare, exportatoare sau nu", a declarat presedintele EximBank, Ionut Costea.

Portofoliul de produse al bancii include oferte dedicate intreprinderilor mici si mijlocii, firmelor care desfasoara proiecte cu fonduri europene, companiilor mari si administratiilor publice.

 

integral in: money.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: