General Manager al Continental Automotive Romania: Daca avem conditii, mai investim in Romania

Data publicarii: 12-07-2011 | Afaceri



Christian von Albrichsfeld, General Manager al Continental Automotive Romania SRL a sustinut, luni, la o intrevedere cu premierul Emil Boc, ca aceasta companie va mai investi in Romania, daca conditiile o vor permite, se arata intr-un comunicat remis Newsin de Guvern.

In cadrul intalnirii cu Emil Boc, reprezentantii Continental Automotive nu au exclus si alte investitii. "Romania joaca un rol important in reteaua Continental. Nu excludem o viitoare posibila investitie importanta in operatiunile noastre din tara, daca conditiile ne vor permite. Experienta ne-a demonstrat ca o astfel de investitie ar putea genera, in functie de circumstantele momentului, aproape 2000 noi locuri de munca", a sustinut Christian von Albrichsfeld, General Manager al Continental Automotive Romania SRL, potrivit comunicatului Guvernului.

La randul sau, seful Executivului a apreciat, conform comunicatului, investitiile efectuate de Continental Automotive in Romania - care se ridica la aproape 500 de milioane de euro - precum si faptul ca aceasta companie a angajat peste 10.000 de romani. "Acum este cel mai bun moment pentru investitii. Romania si-a revenit din recesiune; este un prim pas spre iesirea din criza economica, lucru confirmat si de imbunatatirea ratingului Fitch", a  mai spus Emil Boc, potrivit comunicatului.

La intrevedere au participat si ministrul Economiei si Mediului de Afaceri, Ion Ariton, deputatul Ovidiu Gant si reprezentantii companiei Continental Automotive: Wolfgang Schaefer - membru al Consiliului Executiv si CFO, Hannes Friederichsen - Seful Business Unit ContiTech Fluid Technology, Christian von Albrichsfeld - General Manager Continental Automotive Romania SRL. 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: