Bancpost extinde campania 2000 de lei voucher cadou si la creditele din programul Prima Casa 4

Data publicarii: 12-07-2011 | Finante-Banci



Clientii care isi iau prima casa cu un credit de la Bancpost primesc cadou 2000 de lei pentru a si-o amenaja. Astfel, Bancpost ofera un cadou de 2000 de lei tuturor clientilor care contracteaza unul dintre creditele: Prima Casa 4, EuroIpotecar sau Casa de treaba.

 Bancpost a intrat de curand in programul guvernamental Prima Casa 4, oferind o serie de avantaje clientilor:  voucher cadou in valoare de 2.000 ron, evaluarea gratuita a locuintei respectiv comision de acordare, post-tragere, sau de rambursare in avans = zero. Beneficiarii creditului sunt persoanele care nu detin in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia nicio locuinta sau persoanele care detin in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia o locuinta in suprafata utila mai mica de 50 mp. Pentru achizitia unui imobil vechi Bancpost ofera un credit de maxim 57.000 EUR, in timp ce pentru achizitia unui imobil nou, creditul poate fi de maxim 66.500 EUR. Valoarea creditului este de maxim 95% din valoarea achizitiei, dar nu peste plafonul mentionat anterior, iar perioada maxima este de 30 de ani.

 Bancpost practica o dobanda de Euribor la 3 luni + 4% pentru creditele in euro, sau Robor la 3 luni + 2,5%. Comisionul lunar de administrare este de  0.49%  aplicat la jumatate din sold (valoarea garantiei statului).

Ultimele stiri pe BankNews.ro: