CNA: Postul GSP TV trebuie inclus in grila de programe a tuturor operatorilor de cablu

Data publicarii: 13-07-2011 | Media


Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, in sedinta de marti, ca postul GSP TV, detinut de grupul Intact, trebuie sa se regaseasca in grila de programe a tuturor operatorilor de cablu din Romania.

Decizia CNA vine la aproape doua luni dupa ce grupul RCS-RDS a decis scoaterea din grila de programe a postului GSP TV, din cauza unui scandal intre Antena TV Group SA si RCS-RDS. Operatorul de cablu a decis, din cauza relatiilor tensionate in care se afla cu Antena 1, sa renunte la contractul cu GSP TV si sa introduca postul Digi Sport pe frecventa pe care emitea canalul de sport detinut de grupul Intact. In urma acestei decizii, GSP TV era transmis doar de Dolce si de unii operatori de cablu independenti.

Cele 25 de posturi care trebuie sa fie incluse in glira de programe a cablistilor sunt, in ordinea audientelor, Pro TV, Antena 1, Realitatea TV, Kanal D, Antena 3, Prima TV, National TV, OTV, B1 TV, Favorit TV, Taraf TV, Kiss TV, GSP TV, U Televiziune Interactiva, N24 Plus, Trinitas TV, Mynele TV, DDTV, Music Channel, Neptun TV, Alfa Omega TV, The Money Channel, Party TV, Speranta TV si TVRM Educational.

Integral in Adevarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: