Cel mai tare broker de pe Bursa: Nu negociem vanzarea catre Renaissance Capital! Ramanem in legaturi stranse cu KBC si dupa vanzare

Data publicarii: 13-07-2011 | Bursa



Bogdan Juravle, directorul piete de actiuni in cadrul KBC Securities Romania, cel mai puternic broker de la Bursa, infirma zvonurile privind o eventuala negociere cu rusii de la Renaissance Capital pentru vanzarea companiei dupa finalizarea tranzactiei cu grupul belgian. 

Directorii societatii de brokeraj negociaza in prezent preluarea firmei de la KBC, avand in vedere ca belgienii doresc sa-si faca exitul de pe piata locala. Pe piata de capital au circulat in ultima perioada zvonuri despre o intentie a lui Juravle de a trece ulterior cu noua entitate sub umbrela rusilor de la Renaissance Capital, speculatii intarite de faptul ca brokerii de la KBC au organizat saptamana trecuta o intalnire cu principalele fonduri de investii locale, desi nu fac parte din consortiul de intermediere.  

 "Sunt doar zvonuri, nu avem negocieri cu Renaissance. Ca principiu, vom ramane in legaturi stranse cu KBC dupa finalizarea tranzactiei", a comentat Bogdan Juravle.  

Integral in Antena3.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: