Volksbank Romania are un nou sediu central, in complexul Nusco Tower din Bucuresti

Data publicarii: 20-07-2011 | Finante-Banci



Din data de 20 iulie a.c., Volksbank Romania si-a mutat sediul central in una dintre cele mai moderne cladiri de birouri, din Bucuresti: Nusco Tower. Turnul de 18 etaje este situat in Soseaua Pipera, nr.42, la intersectia cu Barbu Vacarescu. Noul sediu Volksbank, cu o suprafata de aproximativ 8.000 mp desfasurata pe 7 etaje (etajele 3 - 8 si etajul 10), gazduieste peste 550 de angajati.

Noul sediu Volksbank gazduieste operatiunile centrale ale bancii (departamente de back-office, administrarea riscului, departamente financiare, marketing, IT, etc). Cladirea cuprinde spatii extinse de birouri de tip open- office, sali de intalnire si zone de socializare, urmand ca la parterul acesteia, pe o suprafata de 200 mp, sa functioneze si o sucursala a Volksbank.

Noul spatiu, de clasa A, intruneste cerintele unui sediu modern conceput, orientat catre managementul eficient al resurselor. Astfel, design-ul ferestrelor maximizeaza patrunderea luminii naturale, iar calitatea acestora asigura reducerea la minim a schimbului de caldura cu exteriorul. Sistemul de iluminat si sistemele de monitorizare si control ale temperaturii contribuie la economisirea energiei pe termen lung.

"Decizia mutarii birourilor centrale face parte din strategia Volksbank Romania de eficientizare a operatiunilor sale, fiind in concordanta cu obiectivele privind consolidarea si dezvoltarea activitatii pe piata bancara romaneasca. Cred ca mutarea tuturor departamentelor sub acelasi acoperis ne va ajuta sa functionam ca o adevarata echipa si sa devim o banca mai dinamica. Iata de ce suntem bucurosi ca beneficiem de un sediu modern care raspunde necesitatilor actuale dar si viitoare ale companiei " - a declarat Presedintele Bancii, Johann Lurf.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: