Delegatia FMI si a Bancii Mondiale a avut o intalnire cu ministrul Justitiei

Data publicarii: 27-07-2011 | Actualitate

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a avut, marti, o intalnire de lucru cu delegatia comuna a Fondului Monetar International (FMI) si a Bancii Mondiale, principala tema de discutie fiind guvernanta corporatista a societatilor de stat, informeaza MJ.

Potrivit sursei citate, la intalnirea de marti au mai participat, din partea Ministerului Justitiei, secretarul de stat Alina Bica si secretarul general Gabriel Tanasescu. Intalnirea a avut loc in cadrul misiunii de monitorizare a angajamentelor asumate de Guvernul Romaniei cu cele doua organisme financiare internationale.

Totodata, in cadrul intalnirii s-a discutat, in special, subiectul guvernantei corporatiste a societatilor de stat. Partea romana a prezentat principalele solutii preconizate de grupul tehnic interministerial mandatat sa elaboreze proiectul de act normativ.

Grupul de lucru va continua lucrarile asupra proiectului si il va inainta ministerelor de resort, in vederea initierii procedurilor de aprobare a actelor normative la nivelul Guvernului, pana la inceputul lunii septembrie, spun reprezentantii MJ. 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: