Care este varsta minima la care poti avea un card de credit? RBS Romania te provoaca sa raspunzi pe Facebook

Data publicarii: 28-07-2011 | Finante-Banci

RBS Romania anunta demararea unei campanii MoneySense ce are, pe langa o componenta caritabila, scopul de a creste gradul de intelegere a produselor si erviciilor bancare precum si a administrarii finantelor personale, intr-un mod cat mai atractiv.

Campania functioneaza pe baza unor intrebari de cultura financiara de nivel elementar si mediu extrase din programul MoneySense. Astfel, participantii au ocazia a isi testeze cunostintele din zona financiar-bancara, dar si sa contribuie la investitia in educatia copiilor din familiile cu o situatie materiala precara, accesand chestionarul pe pagina https://www.rbsmoneysense.ro/quiz/, sau aplicatia Facebook dedicata, http://apps.facebook.com/rbsmoneysense/.

Pentru fiecare participant care raspunde corect la cel putin 6 intrebari din 9, RBS Romania va dona 30 de lei catre Fundatia "Viitor pentru Copiii Romaniei - Casa Sf. Iosif”, una dintre organizatiile selectate, monitorizate si sprijinite de UnitedWay Romania, partener traditional al bancii.

Din fondurile stranse vor fi ajutati 60 de copii prescolari, care provin din familii defavorizate. Ei vor frecventa un centru de zi unde vor urma cursuri educationale, vor primi rechizite, o masa calda, imbracaminte si incataminte, asistenta medicala, ingrijire personala si supraveghere, vor putea socializa si petrece timpul liber impreuna.

"Desfasurarea campaniei MoneySense in beneficiul copiilor din medii defavorizate este o initiativa foarte importanta si cu atat mai laudabila cu cat vizeaza educatia in doua directii, atat educatia financiara, cat si accesul la educatie si prevenirea abandonului scolar pentru copii cu situatie materiala dificila. Speram sa fie cat mai multi participanti la campanie si astfel sa se stranga cat mai multe fonduri, pentru ca acesti copii sa poata primi ajutorul de care au nevoie” a declarat Cristina Damian, Manager Dezvoltare Resurse, United Way Romania.

Mai multe informatii despre proiect sunt disponibile pe https://www.rbsmoneysense.ro/quiz/index/about.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: