Asociatiile din turism sustin ca tarifele pe litoral nu cresc incepand cu 1 august

Data publicarii: 01-08-2011 | Turism



Tarifele pe litoral nu cresc incepand cu data de 1 august, deoarece aceasta perioada nu reprezinta un prag de varf al sezonului de vara, anunta intr-un comunicat transmis luni Asociatia Litoral-Delta Dunarii si Asociatia Patronala Mamaia.

Potrivit asociatiilor de turism, tarifele practicate in prezent se mentin la acelasi nivel cu cele de la jumatatea lunii iulie, urmand ca din 15 august sa inceapa sa scada treptat, odata cu intrarea in vigoare a programului pentru sezon intermediar - 'Zile gratuite de vacanta' (15-31 august 2011) si a celui de extrasezon - 'Litoralul pentru toti' (1 septembrie - 15 octombrie 2011). 

Cele doua asociatii recomanda turistilor care sosesc in vacanta pe litoral sa achizitioneze Cardul de atractii Constanta City Pass, care ofera discounturi de 25% pentru accesul la Acvariu, Delfinariu, Muzeul de Istorie si Arheologie, Aqua Magic si doua calatorii cu autobuzele supraetajate, precum si excursii de o zi in zona Dobrogea. Cardul Constanta City Pass si excursiile pe litoral pot fi achizitionate prin receptiile hotelurilor si prin agentiile de turism membre ANAT din tara si de pe litoral.

Sursa: AGERPRES