Contract de inchiriere pentru fostul hypermarket PIC S.A. din Pitesti

Data publicarii: 02-08-2011 | Afaceri

PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services SPRL, in calitate de administrator judiciar al societatii PIC S.A., a incheiat un contract de inchiriere pentru hypermarket-ul detinut de fosta retea PIC in Pitesti cu firma Succes Nic COM. Magazinul va fi redeschis in cel mai scurt timp sub marca Succes. 

Acest pas marcheaza intrarea companiei Succes Nic COM pe segmentul retailului de suprafete mari, valorificandu-si astfel experienta anterioara pe formatul magazinelor tip supermarket si minimarket. 

"Prin acest prim contract de inchiriere, PwC a facut un pas decisiv in aplicarea strategiei de reorganizare a fostei retele PIC S.A., strategie care va fi comunicata public in toamna, conform procedurii de insolventa, si care va prezenta in detaliu modalitatea de valorificare a activelor grupului PIC in interesul creditorilor si al angajatilor” a declarat Marius Zidaru, Director, Liderul Departamentului de Servicii pentru Restructurarea Afacerii din cadrul PwC Romania.   

Contractul de inchiriere vizeaza un singur hypermarket din fosta retea PIC S.A, pentru magazinele din Craiova, Calarasi, Braila si Oradea luandu-se in calcul in prezent mai multe optiuni. 

PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services SPRL a fost desemnata administratorul judiciar al PIC S.A. in martie 2010, dupa ce societatea intrase in procedura de insolventa la finele anului 2009. 

"Este vorba de un dosar complex in care echipa PwC Romania a depus un efort consistent pentru a clarifica situatia activelor societatii si a elabora tabelul de creditori care se puteau inscrie la masa credala. Suntem insa increzatori ca strategia de reorganizare pe care o vom prezenta creditorilor va intruni consensul acestora si vom putea valorifica activele societatii intr-un orizont rezonabil de timp pentru a optimiza recuperarea pentru toate partile implicate”, a concluzionat Marius Zidaru.



Ultimele stiri pe BankNews.ro: