Asigurarile de locuinte de la Allianz-Tiriac, mai accesibile acum pentru toate categoriile de clienti

Data publicarii: 02-08-2011 | Finante-Banci

Primera - noul produs destinat locuintelor cu suprafete utile de pana la 85 m2.
Reduceri ce pot ajunge pana la 35% la celelalte produse de asigurari de locuinte existente in portofoliul companiei.

Allianz-Tiriac lanseaza un nou produs de asigurare a locuintei - Primera - care, in contextul apropierii termenului limita de conformare la prevederile Legii 260/2008, ofera proprietarilor de locuinte o alternativa de protectie completa, pe masura nevoilor lor reale, la preturi competitive.

"Lansarea acestei polite se inscrie in strategia Allianz-Tiriac de a oferi produse potrivite pentru fiecare client, cu un raport foarte competitiv calitate-pret. Putem spune acum ca oferta de asigurari de bunuri si proprietati destinate persoanelor fizice de la Allianz-Tiriac acopera mult mai bine nevoile individuale ale tuturor categoriilor de proprietari de locuinte. Primera este un produs de asigurare accesibil care se adreseaza in mod special persoanelor cu venituri medii si reduse, ce detin in proprietate locuinte situate in orasele mici, in zonele semi-urbane si in mediul rural”, declara Ileana Cucos, director general adjunct in cadrul Allianz-Tiriac, responsabil cu activitatile de distributie si vanzari ale companiei.

Primera ofera protectie completa pentru locuinte cu suprafete utile de pana la 85 m² si a caror suma asigurata nu depaseste 160.000 lei. In aproape toate situatiile, valoarea sumei asigurate la care se poate incheia o polita Primera este mai mare decat echivalentul a 20.000 de euro, iar protectia oferita acopera atat riscurile catastrofice naturale, cat si principalele riscuri de baza (incendiu, trasnet, explozie, furtuna, vijelie, tornada, ploaie torentiala, furt sau tentativa de furt prin efractie sau acte de talharie, vandalism, avalansa de zapada, greutatea zapezii si a ghetii, grindina - efecte directe, cadere accidentala de corpuri, izbire din exterior de catre autovehicule etc.).

Pentru acoperirile standard enumerate, tariful de prime pentru Primera pleaca de la 62 de lei pe an si nu depaseste 330 de lei. Clientii pot beneficia, in plus, de reduceri pentru plata primei anuale intr-o singura transa si pentru situatiile in care acestia detin sau incheie polite de asigurari auto sau/si de viata emise de Allianz-Tiriac.

Un apartament construit dupa 1977 situat in Arad, Constanta, Timis sau Suceava, spre exemplu, cu o suprafata utila de pana la 75 m2, evaluat la o valoare de 160.000 de lei poate fi asigurat pentru riscurile catastrofice si principalele riscuri de baza cu o prima anuala de circa 130-140 de lei. Pentru proprietarii respectivelor locuinte care detin si alte polite de asigurari auto si/sau de viata la Allianz-Tiriac, costul politei Primera scade cu pana la 25%.

"Clientii care achizitioneaza o polita de asigurare Primera beneficiaza de protectie a locuintei atat impotriva dezastrelor naturale (cutremure, alunecari de teren si inundatii), cat si impotriva altor tipuri de riscuri la care este expusa locuinta (incendiu, trasnet, riscuri produse de fenomene meteorologice, furt sau vandalism prin efractie etc.), conform nevoilor individuale, la preturi cu adevarat avantajoase”, subliniaza Aurel Badea director executiv subscriere asigurari generale in cadrul Allianz-Tiriac.

In contextul cresterii cererii potentiale de protectie a locuintelor, in perioada 1 august-31 septembrie, Allianz-Tiriac ofera, in plus, reduceri de pana la 35% la achizitionarea celorlalte produse de asigurare a locuintelor din portofoliul sau: Armonia, Integra si Creditum. Astfel, la incheierea oricareia dintre aceste polite de asigurare, clientii Allianz-Tiriac vor beneficia de o reducere de 15% pentru plata integrala, intr-o singura transa, a primei de asigurare. De asemenea, clientii fideli ai companiei primesc discount-uri de cate 10% daca detin deja sau achizitioneaza odata cu polita de asigurare a locuintei si o polita Casco sau RCA la Allianz-Tiriac. Toate aceste reduceri se cumuleaza, costul asigurarii de locuinte putand ajunge astfel la o valoare cu pana la 35% mai mica fata de pretul de baza.
Ultimele stiri pe BankNews.ro: