Vacanta in strainatate? Iata cat costa cazarea in statiunile din Turcia. Vezi cele mai ieftine/scumpe hoteluri

Data publicarii: 04-08-2011 | Turism


Daca sunteti iubitor al golfului si decideti sa va petreceti vacanta in Turcia, statiunea Belek ar putea fi cea mai buna alegere.
Aici aveti la dispozitie sase terenuri de golf pe care va puteti relaxa cand nu sunteti pe plaja.
Iar padurea de pini care inconjoara statiunea face ca aceasta destinatie sa aiba toate ingredientele pentru o vacanta perfecta.

Preturi
Insa totul are pretul sau. Marea parte a hotelurilor din Belek sunt de lux, iar acest lucru se simte si la buzunar.
De exemplu, la hotelurile de cinci stele, pretul unei camere pentru doua persoane variaza intre 180 (la Attaleia Holiday Village) si 420 de euro pe noapte (la Cornelia Diamond Golf Resort & Spa).
Intr-un hotel de patru stele cazarea costa 250 de euro pe noapte pentru doua persoane. Aceste preturi sunt ofertele prezentate direct la receptia hotelului. De altfel, Belek este cea mai scumpa statiune de pe litoralul Turciei, scrie ECONTEXT.ro

Olu Deniz
Iar o statiune care merita vizitata este Olu Deniz. Aceasta este una dintre statiunile turcesti unde intr-adevar te poti relaxa, numarul turistilor nefiind atat de mare ca in alte locuri.
Si acest lucru se intampla in ciuda faptului ca la Olu Deniz se gaseste una dintre cele mai frunoase plaje din lume. De fapt, plaja din Olu Deniz are un nisip foarte fin, natural, nu ca in ale statiuni ale Turciei unde nisipul este adus din alte zone si imprastiat peste noapte pe plaja.
Si preturile sunt pentru tot buzunarul. Aici puteti lua o camera de doua persoane pe care sa platiti de la 28 de euro pana la 500 de euro pe noapte.

Dar iata tarifele din cele cinci statiuni (pretul este pe noapte, pentru o camera de doua persoane):


Cititi analiza integral in Econtext.ro
sursa tabel: econtext.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: