3.200 de turisti la Bucharest City Tour, in primele zile de la inaugurarea traseului

Data publicarii: 09-08-2011 | Turism

Noua linie de transport destinata vizitarii obiectivelor turistice din Capitala, Bucharest City Tour, a inregistrat 3.200 de de turisti in primele zile de functionare, informeaza Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB).

Sambata si duminica, numarul turistilor care au utilizat aceasta linie a fost de peste 1.100, mai spun cei de la RATB.

Proiectul pilot, implementat de RATB impreuna cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, prevede o crestere graduala a numarului de persoane care vor utiliza acest mijloc de vizitare a Capitalei.

Noua linie turistica a fost lansata la 28 iulie si este deservita de patru autobuze speciale, supraetajate, cu o capacitate de 77 locuri fiecare. Obiectivele turistice aflate de-a lungul traseului sunt: Casa Presei, Parcul Herastrau, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa, Muzeul de Geologie, Muzeul Taranului Roman, Palatul Victoria, Ateneul Roman, Muzeul National de Arta, Biserica Cretulescu, Palatul Telefoanelor, Palatul CEC, Muzeul National de Istorie, Palatul Parlamentului, Patriarhia Romana, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Universitatea, Spitalul Coltea, Muzeul Municipiului Bucuresti, Teatrul National, Muzeul Literaturii si Academia de Studii Economice. 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: