Oamenii de afaceri: Ocolirea legilor prin derogari a devenit deja o traditie in guvern

Data publicarii: 09-08-2011 | Politica


Consiliul Fiscal a atras atentia ca proiectul de rectificare bugetara incalca Legea responsabilitatii fiscale.

Suspendarile temporare ale legilor sau aprobarea unor masuri prin derogare au ajuns deja o ,,traditie” cand vine vorba de guvern. Ba, mai mult, incalcarea Legii responsabilitatii fiscale prin noua rectificare bugetara va crea premisa in care multi contribuabili vor considera ca banii lor din taxe si impozite nu sunt cheltuiti responsabil si atunci am putea vedea o crestere a evaziunii fiscale, sunt de parere oamenii de afaceri contactati de ,,Fin.ro”.

Guvernului nu ii plac limitarile si le incalca prin derogari inclusiv pe cele impuse de membrii Cabinetului Boc, sunt de parere oamenii de afaceri chestionati de ,,Fin.ro” referitor la recti-ficarea bugetara din aceasta luna, care incalca Legea responsabilitatii fiscale. 

,O astfel de atitudine din partea guvernului creeaza premisa in care multi contribuabili vor considera ca banii lor din taxe si impozite nu sunt cheltuiti responsabil si atunci am putea vedea o crestere a evaziunii fiscale”, a declarat pentru ,,Fin.ro” Dan Sucu, presedintele Mobexpert. Totodata, Dragos Dragoteanu, proprietar la agentiei imobiliare Euroest, a declarat pentru ,,Fin.ro” ca ,,astfel de practici ale guvernului au devenit o normalitate. Ba chiar se poate spune ca au intrat in traditie”. 

Integral in Fin.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: