Udrea ironizeaza presa in cautare de breaking news si anunta paparazzi ca marti merge la coafor

Data publicarii: 16-08-2011 | Media



Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, ironizeaza presa aflata in cautare de subiecte "de breaking news" anuntandu-i pe paparazzi, intr-o postare pe blog, de faptul ca marti dimineata va merge la coafor.

"Lume, lume, voi face un anunt de maximum interes pentru televiziunile in cautare de breaking news cu banda galbena si intermitenta pe diagonala ecranului. In special Antena 3 si RealitateaTv, dar si alte media dornice sa dezbata in zilele urmatoare materiale de tip paparazzi - dupa trei zile la mare, in apa si pe nisip, maine dimineata, la 7.30 voi merge la coafor! Evenimentul va debuta cu iesitul din casa la 7.20, apoi voi cobori din masina si voi intra in coafor. Dupa aproximativ o ora, pentru ca nu ma mai vopsesc de data aceasta, voi iesi din salon si ma voi urca iar in masina", scrie ironic Elena Udrea pe blog.

Ministrul ii anunta pe paparazzi care nu vor putea sa "imortalizeze aceste unice momente in viata unui om" ca va posta si pe Facebook poze de la coafor. "Astept ca toti paparazzii sa fie la post si sa imortalizeze aceste unice momente in viata unui om, fie el si ministru. Totusi, pentru cei care, din motive obiective, desigur, vor rata ocazia, ma voi fotografia singura si voi posta fotografiile pe Facebook", continua ea, in acelasi ton.

Mai mult, Elena Udrea ironizeaza, la finalul postarii sale pe blog,  si o parte din presa care a publicat informatii potrivit carora zilele trecute l-ar fi vizitat pe Traian Basescu la Palatul Cotroceni. "PS. Nu m-am referit mai sus si la Adevarul, deoarece consider un accident publicarea fotografiilor paparazzi si a articolului care le-a insotit, avand in vedere seriozitatea politicii editoriale a cotidianului sau implicarea din ultima perioada in campanii importante pentru societatea romaneasca. Spre exemplu, Legea Capitalei, situatia cailor salbatici din Delta Dunarii sau absorbtia fondurilor europene. In plus, presupun ca Peter Imre, directorul ziarului, nu-i iubeste nici el prea tare pe paparazzi. Iar pe Dinu Patriciu nu il amestec fara probe in ceva atat de frivol, avand in vedere preocuparea pentru lucruri serioase pe care a dovedit-o din decembrie 2009 si pana acum", conchide ministrul Dezvoltarii si Turismului. 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: