ANAT a lansat programul Zile gratuite de vacanta, prin care acorda nopti gratuite de cazare

Data publicarii: 16-08-2011 | Turism



Patronatul Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) a lansat a doua editie a programului social "Zile gratuite de vacanta", prin care agentiile de turism membre ANAT acorda un numar de zile gratuite de vacanta, dupa modelul "platesti cinci nopti si stai sase sau sapte nopti".

Programul este realizat in parteneriat cu hotelierii din Romania si se desfasoara intre 15 si 31 august, se arata intr-un comunicat emis marti de ANAT.

"Mai exact, turistii care solicita informatii agentiilor de turism membre ANAT cu privire la vacantele in Romania pentru perioada 15-31 august 2011 pot primi pentru pretul platit una sau doua nopti gratuite de cazare", potrivit comunicatului.

"Zile gratuite de vacanta" face parte din proiectul "Vacanta in tara mea. 2011, anul ofertelor speciale", proiect care reuneste mai multe campanii promotionale distincte, precum: ”Inscrieri timpurii”, "Mini-preturi de vacanta”, "Supliment la masa”, "Vacante speciale de evenimente”, etc.

Prima editie a acestui program, desfasurat in perioada 15 iunie-15 iulie 2011, a atras un numar de peste 60 de hotelieri de pe litoral, dar si din statiuni montane si 150 de agentii de turism din toate judetele tarii.

Reprezenantii ANAT subliniaza ca aceste oferte si programele speciale sunt disponibile numai in cadrul agentiilor de turism membre ANAT si nu direct, prin intermediul hotelurilor.

Patronatul ANAT din Romania este o organizatie care are drept scop reprezentarea si apararea intereselor profesionale ale membrilor sai, pe plan intern si international, garantarea exercitarii profesiei in turism, sporirea contributiei la ridicarea nivelului calitativ al activitatii turistice din Romania. Patronatul ANAT a implinit anul trecut 20 de ani de la infiintare. In prezent, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism are 850 de membri, cifra de afaceri a acestora depasind 1,25 miliarde euro. 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: